Aktiviteter 2017

9 december:

Juchegruppen besökte en konstutställning med konst från Demokratiska Folkrepubliken Korea organiserad i samarbete med landets ambassad.

7 november:

Delar av juchegruppen deltog i 100-firandet av Ryska revolutionen i Moskva och deltog i möten med representanter för olika ryska kommunistpartier.

7 oktober:

Medlemmar ur Svenska Juchegruppen deltog i  ett möte på Demokratiska Folkrepubliken Koreas ambassad med anledning av årsdagen av Koreanska Arbetarpartiets grundande den 10 oktober 1945.

4 oktober:

Svenska Juchegruppen deltog i ett möte med Korean Association of Social Scientists (KASS) på Demokratiska Folkrepubliken Koreas ambassad. Från  KASS deltog Hong Chong Gil, generaldirektör för sekretariatet, Kim Chon Yon, sekreterare vid sekretariatet samt Ri Jong Wha forskare vid KASS.. På mötet diskuterades den rådande situationen på Koreahalvön och delegationen från KASS rapporterade även om sitt arbete i Korea.

16 september:

Medlemmar ur Svenska Juchegruppen deltog i en  demonstration mot militärövningen Aurora 17 och NATO.

2 september:

Svenska Juchegruppen höll ett studiemöte i anslutning till Demokratiska Folkrepubliken Koreas nationaldag den 9 september. På mötet diskuterades  två texter av Kim Jong Un och den nuvarande situationen på Koreahalvön.

8 juli: 

Svenska Juchegruppen besökte Demokratiska Folkrepubliken Koreas ambassad i Stockholm med anledning av 23-årsdagen av Kim Il Sungs bortgång.