Aktiviteter 2018

22 december

Föreningen deltog på ett möte på Demokratiska Folkrepubliken Koreas ambassad i anslutning till Kim Jong Suks födelsedag den 24/12. Vi passade även på att hälsa Demokratiska Folkrepubliken Koreas nya ambassadör Ri Won Guk välkommen till Sverige med en traditionell julgåva bestående av glögg, mandlar och russin.

4-15 september

Styrelsen för den svenska gruppen för Juchestudier besökte Demokratiska Folkrepubliken Korea på inbjudan av Korean Association of Social Scientists. Föreningsmedlemmarna besökte fabriker, skolor, sjukhus och monument samt deltog i ”International Seminar on the Juche Idea and 70 years of the Democratics Peoples Republic of Korea”. En av föreningens medlemmar påbörjade även studier på Kim Il Sung-universitetet i Pyongyang och representerar föreningen på plats under resten av året.

15 juni:

Den svenska gruppen för juchestudier deltog i det nordiska Jucheseminariet ”Nordic seminar of Cause of Independence in Northern Europe” i Helsingfors, arrangerat av Det finska sällskapet för studiet av Jucheidén. Förutom nordiska representanter deltog även Kenichi Ogami, ordförande för Internationella Institutet för Juchestudier, IIJI, på mötet.

14 april:

Den svenska gruppen för Juchestudier deltog i ett möte på Demokratiska Folkrepubliken Koreas ambassad i anslutning till högtidlighållandet av Kim Il Sungs födelsedag den 15 april.

10 februari:

Den svenska gruppen för Juchestudier deltog i ett möte på Demokratiska Folkrepubliken Koreas ambassad tillsammans med Svensk-Koreanska föreningen och representanter från vänskapsföreningar från övriga nordiska länder.