Aktiviteter 2019

Föreningsaktiviteter 2019

24 december

En middag hölls för att högtidlighålla Kim Jong Suk:s födelsedag.

21 december

Svenska grupen för Juchestudier deltog i högtidlighållandet av Kim Jong Suk:s födelsedag på Demokratiska Folkrepubliken Koreas ambassad.

28 oktober till 4 november

Svenska gruppen för Juchestudier organiserar ett Nordeuropeiska Juchewebinarium i samarbete med Korean Association of Social Scientists och Juchestudieorganisationer i 15 andra europeiska länder i samband med 25-årsjubileet av Kim Jong Il:s skrift ”Socialismen är en vetenskap”

25 oktober

Svenska gruppen för Juchestudier deltog vid Svensk-Koreanska föreningens 50-jubileum. En blomma lämnades över till föreningens ordförande Christer Lundgren. Vi välkomnade även en delegation från Korean Association of Social Scientists.

5 oktober

Svenska gruppen för Juchestudier högtidlighöll årsdagen av Koreanska Arbetarpartiets grundande med en fest på koreanskt tema. Förutom koreansk mat och dryck fanns kulturella inslag i form av koreansk karaoke.

9 September

Representanter för Svenska Juchegruppen deltog i högtidlighållandet av Demokratiska Folkrepubliken Koreas nationaldag på landets ambassad.

26 januari:

Föreningsstyrelsen ordnar middag och möte tillsammans med koreavänner som deltog i firandet av 70-årsdagen av Demokratiska Folkrepubliken Korea i Pyongyang 9 september 2018.